Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore / Tahiri: Zyra ime është edhe zyra e prodhuesve llapjanë

 

Premtime për përmirësime në disa fusha, si bujqësia, blegtoria e turizmi ka dhënë kandidati i AAK-së për Prizrenin, Lulzim Kabashi. E kandidati i kësaj partie për Podujevën, Besnik Tahiri, u ka thënë qytetarëve se me të kryetar, zyra e tij do të jetë edhe zyra e tyre

Listë premtimesh nëse fiton në garën për kryetar të Prizrenit ka shpalosur të premten kandidati i AAK-së për Prizrenin, Lulzim Kabashi.

“Nëse më besoni mua në katër vjetët e ardhshëm, zotimet e mia për ju janë këto: funksionalizimi i zonave industriale, mbështetja e bujqësisë dhe blegtorisë, krijimi i kushteve për investime të huaja dhe nga diaspora jonë, zhvillimi i turizmit, mbështetja për rininë, kulturën dhe sportin”, ka thënë Kabashi.