Lokalet 2021

Kronika zgjedhore / Premtohet rritje e vendeve të punës në Mitrovicë dhe unazë e gjelbër në Drenas

Mytaher Haskuka
 

Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje në javën e fundit të fushatës nëpërmjet një videoje e ka uruar kandidatin për Prizrenin, Mytaher Haskuka, për ditëlindje. Kurti gjithashtu ka shkuar në Mitrovicë në përkrahje të kandidatit të tyre, Agim Bahtiri, dhe ka premtuar rritje të vendeve të punës dhe prodhimeve vendore

Në ditët e fundit të fushatës kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka vendosur që të urojë për ditëlindje kandidatin e tyre për Prizrenin, Mytaher Haskuka.

Kurti me një matematikë të thjeshtë e shndërroi moshën e Haskukës në numrin e tyre të votimit për këto zgjedhje.