Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ Jashari premton një mijë vende pune për të rinjtë e Skenderajt

 

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka takuar të rinjtë e kësaj komune, të cilëve u ka premtuar se do të vazhdojë angazhimin për të krijuar vende pune e perspektivë për ta.

Me shkelje të masave anti-Covid e ka vazhduar fushatën kryetari i Skenderajt dhe kandidati i pavarur Bekim Jashari.