Lokalet 2021

Investimet në arsim e shëndetësi, prioritete për kandidatët për kryetar të Kaçanikut

 

Kandidatët për kryetar të Kaçanikut, kanë premtuar zhvillim ekonomik, investime në arsim, shëndetësi, infrastrukturë e në shumë çështje të tjera me rëndësi për qytetarët e kësaj komune.

Besim Ilazi, kandidat i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Kaçanikut, njëherësh kryetar aktual, ka thënë në “Zgjedhjet në KOHË” të KTV-së se do të vazhdon me projektet që kanë mbetur dhe shumë të tjera të reja, nëse i besohet edhe një mandat qeverisës.