Lokalet 2021

Në Rahovec, LDK-ja është pajtuar me rolin e opozitës, PDK-ja ende e pa vendosur

 

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës si parti e parë, dhe Lëvizja Vetëvendosje si parti e dytë në zgjedhjet lokale të 17 tetorit në Rahovec nuk kanë arritur ende ndonjë marrëveshje për koalicion me ndonjërin nga subjektet politike që e kanë humbur garën në raundin e parë.

Lidhja Demokratike e Kosovës si parti e tretë madje as që ka shprehur interesim për ndonjë marrëveshje.