Lokalet 2021

LDK-ja në Shtime ende pa qëndrim lidhur me ndonjë koalicion të mundshëm

Foto: KOHA
 

Zgjedhjet e 17 tetorit në Komunën e Shtimes kanë çuar në balotazh kandidatin e Lëvizjes Vetëvendosje Qemajl Aliu me 45.10 për qind të votave dhe Naim Ismajli nga PDK-ja me 44.64 për qind të votave.

Ndërkaq, Bedri Zeqiri nga LDK-ja siguroi 10.26 për qind të votave, por ky i fundit së bashku me kryesinë e LDK-së ende nuk kanë arritur të bëjnë ndonjë marrëveshje koalicioni me ndonjë subjekt për balotazh.