Lokalet 2021

Fushata zgjedhore për balotazh 5 ditë, këto janë të gjitha aktivitetet

 

Fushata zgjedhore për subjektet politike dhe kandidatët që do të garojnë në raundin e dytë për zgjedhjet lokale do të jetë 5 ditore, do të fillojë më 8 nëntor dhe do të përfundojë më 12 nëntor.

Kështu ka bërë të ditur KQZ, ndërsa afatet e aktiviteteve kryesore zgjedhore për raundin e dytë të Zgjedhjeve për kryetarë të komunave janë si në vijim: