Metro

Banorët në “Lagjen e Spitalit” protestojnë për kanalizim, bllokojnë rrugët

Banorët në “Lagjen e Spitalit” protestojnë për kanalizim, bllokojnë rrugët

Dhjetëra banorë të “Lagjes së Spitalit”, kanë bllokuar rrugën te rrethi në mes të “Rrugës B” dhe asaj “Muharrem Fejza”, në shenjë proteste.

Banorët e zonës përreth po protestojnë për rrjetin e kanalizimit, i cili po u shkakton telashe, raporton Koha.net.