Metro

Banorët e Kalabrisë ende në hall nga kundërmimi, komuna ia hedh fajin kompanive

 

Banorët e Kalabrisë (Emshirit) kanë pritur kot që t’u ndërtohet kolektori që u ishte premtuar nga kryetari Shpend Ahmeti. Ahmeti gjatë fushatës zgjedhore ka thënë se për gjashtë muaj do ta zgjedh këtë problem dhe banorët më nuk do të kenë probleme me ujëra të zeza.

Por edhe pas një viti që janë mbajtur zgjedhjet dhe Ahmeti është zgjedhur kryetar, gjendja vazhdon të jetë e njëjtë, shkruan KosovaPress.