Metro

Komuna e Prishtinës thirrje publike për parandalimin e djegies së kontejnerëve

Komuna e Prishtinës thirrje publike për parandalimin e djegies së kontejnerëve
 

Komuna e Prishtinës u bën thirrje bizneseve dhe amvisërive që mbetjet e djegieve (hirin), të mos i hedhin në kontejnerët e plastikës, për shkak të dëmeve që po i shkaktojnë në vazhdimësi.

“Mbetjet e djegieve, vetëm pasi të ftohen, duhet të hidhen në thasë të plastikës, dhe të vendosen pranë kontejnerëve. Kompania “Pastrimi”, do ta bëjë largimin e tyre”, thuhet në një njoftim të Komunës së Prishtinës.