Metro

100 kontejnerë të plastikës u dogjën për një vit në Prishtinë

100 kontejnerë të plastikës u dogjën për një vit në Prishtinë
 

Mbi 100 kontejnerë të plastikës janë djegur nëpër vende të ndryshme të kryeqytetit brenda një viti.

Këtë e ka konfirmuar për “Kohën Ditore” kryeshefi në detyrë i ndërmarrjes “Pastrimi”, Feim Salihu, i cili thotë se qytetarët duhet të jenë më të vëmendshëm, në mënyrë që të mos ndodhin këto incidente. Por se, sipas tij, edhe Komuna duhet të shtojë kontrollin dhe masat ndëshkuese ndaj kryerësve të veprave, meqë problemi po shkon duke u rritur.