Metro

“KRU Prishtina” bleu automjete gati dyfish më të shtrenjta se në treg

“KRU Prishtina” bleu automjete gati dyfish më të shtrenjta se në treg

Afro 66 mijë euro është totali i faturës që i ka kushtuar kompanisë “Ujësjellësi Rajonal Prishtina” (KRU Prishtina) blerja e tre “Golf 5”, tre “Pickup”, tre “Rimorkio” dhe servisimet e rregullta për 1 vit.

Çmimi që ka paguar “KRU Prishtina” për këto automjete është gati dyfish më i lartë sesa në tregun e Kosovës, shkruan sot “Koha Ditore”. Bazuar në çmimin real i bie se kjo kompani ka paguar mbi 20 mijë euro më shtrenjtë sesa është çmimi real në treg.