Metro

Ndërrohet fotografia e ish-presidentit Bill Clinton në Prishtinë

Foto: Koha
 

Pas shumë kohësh është ndërruar fotografia e ish-presidentit amerikan, Bill Clinton, në bulevardin “Bill Clinton”.

Në vitin 2009, Kosova nderoi ish-presidentin Bill Clinton, me një shtatore të lartë tre metra e gjysmë, në bulevardin që veç mbante emrin e tij, dhe gjithashtu në murin prapa u vë fotografia e tij.