Shqyrtohet projekt-propozimi i Komunës së Prishtinës për parkingun nëntokësor te Fakulteti Filologjik

Shqyrtohet projekt-propozimi i Komunës së Prishtinës për parkingun nëntokësor te Fakulteti Filologjik

22 February 2017 11:44

Komiteti për Partneritet Publik Privat ka mbajtur takimin e rregullt, ku është diskutuar Raporti tremujor i rregullt financiar i ANP “Adem Jashari”, projekt-propozimi i parkingut nëntokësor te Fakulteti Filozofik, i paraqitur nga Komuna e Prishtinës si dhe propozimi i produktit të ri të incentivave për ANP “Adem Jashari”.

Komiteti i PPP-së gjatë takimit shqyrtoi projektin e Komunës së Prishtinës për parkingun nëntokësor dhe në bazë të kërkesës nga Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës, kërkoi nga Komuna e Prishtinës trajtimin e kësaj kërkese.

KPPP vendosi që projekt-propozimi i parkingut nëntokësor te Fakulteti Filozofik të shqyrtohet nga KPPP, pas arritjes së marrëveshjes ndërmjet KK Prishtinë dhe UP “Hasan Prishtina”.

Komiteti për PPP shqyrtoi dhe miratoi produktin e ri të skemës së incentivave për ANP “Adem Jashari”, nga i cili priten përfitime të konsiderueshme nga mundësimi i linjave dhe destinacioneve të reja ndërkombëtare.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme