Metro

Banorët e ‘Taslixhes’ në hall me ujërat e zeza

 

Banorët e lagjes Taslixhe e kanë të vështirë të dalin në oborr apo t’i mbajnë dritaret hapur gjatë këtyre ditëve kur kanë filluar temperatura të rritën për shkak të kundërmimit që u sjellin ujërat e zeza që po u kalojnë afër shtëpive.

Më së shumti këtë problem po e kanë banorët dhe bizneset që veprojnë në rrugën që mban emrin “Shpëtim Robaj”, rrugë kjo që të shpie në parkun e Gërmisë.