Metro

QKUK-ja me parking të ri për 400 vetura

QKUK-ja me parking të ri për 400 vetura
 

Qendra Klinike Universitare e Kosovës do ta zgjidhë shumë shpejt çështjen e parkingut për personelin dhe vizitorët e pacientëve, që frekuentojnë ambientet e saj, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Punimet për parkingun e ri, i cili po shtrihet në pjesën jugore të oborrit të QKUK-së, pas Klinikës së Ortopedisë, pritet të përfundojnë brenda pak javësh.