Metro

MASHT-i piloton në Prishtinë projektin që një mësimdhënës të ligjërojë veç 2 lëndë, prindërit kundër

 

Një mësues i ciklit fillor nuk do të japë mësim vetëm në një klasë, duke ligjëruar 10 lëndë, por do t’u mbajë mësim nxënësve në paralele të ndryshme dhe jo në më shumë se dy lëndë.

Kjo formë e mësimit do të testohet këtë vit nga klasa e tretë deri në të pestën, në disa shkolla të Prishtinës, raporton KTV.