Metro

KRU “Prishtina” apel të shfrytëzohet uji vetëm për nevoja shtëpiake

KRU “Prishtina” apel të shfrytëzohet uji vetëm për nevoja shtëpiake
Foto: Ilustrim

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, njofton qytetarët se çdo ditë kanë kërkesa për ujë të pijshëm, prandaj, apelojnë që uji të shpenzohet racionalisht.

“Niveli i ujit në liqenin e Batllavës sot është minus 4.57 metra nën kuotën maksimale, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Badocit minus 5.95 metra nën kuotën maksimale. Të gjithë jemi përdorues të ujit, prandaj ne jemi edhe përgjegjës për ta shfrytëzuar atë në mënyrë të drejtë. Të shpenzojmë ujin e pijshëm për nevoja shtëpiake dhe assesi për destinime tjera të paarsyeshme”, thuhet në njoftim.