Rivlerësim i statikës së Gjimnazit në Prishtinë ose objekt i ri shkollor

Rivlerësim i statikës së Gjimnazit në Prishtinë ose objekt i ri shkollor

07 September 2019 08:29

Nxënës e mësimdhënës të gjimnazit “Ahmet Gashi” në Prishtinë për të dytën ditë me radhë kanë protestuar kundër zhvendosjes nga objekti shkollor.

V.A., nxënës i kësaj shkolle dhe që preferoi të mbetet anonim, ka thënë se ata nuk kanë marrë një garanci nga Komuna se në të njëjtin vend do të bëhet objekt i ri shkollor, shkruan sot Koha Ditore.

“Ka supozime se pas rrënimit të këtij gjimnazi, hapësira e njëjtë do të shfrytëzohet për qëllime dhe interesa personale të individëve apo grupeve të caktuara. Nxënësit e këtij gjimnazi nuk pajtohen me vendimin e Komunës që klasat e 12-ta të jenë në ndërrimin e pasdites, për arsye se mësimi nuk është produktiv”, është shprehur V.A.

Ndërkaq drejtori i shkollës, Ilmi Reçica, ka thënë se në një takim me strukturat komunale u krijua një grup punues për rivlerësimin e statikës së shkollës.

(Artikullin e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të Kohës Ditore)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme