Metro

Sot mbahet Parada e Krenarisë

 

Sot në Sheshin“Skënderbeu” në Prishtinë do të mbahet Parada e Krenarisë.

Tubimi do të fillojë në orën 11:30 në Sheshin “Skënderbeu”, nga ora 12:00 do të fillojë ecja drejt sheshit “Zahir Pajaziti” ku ecja përfundon me një fjalim i cili adreson mesazhin e Javës së Krenarisë për këtë vit dhe përfundon më një koncert të shkurtër.