Metro

Drejtoria e parqeve premton se rinovimi i tualeteve publike në Gërmi do të bëhet vitin e ardhshëm

 

Kjo është gjendja në të cilën ka mbetur tualeti publik në parkun kombëtar të Gërmisë.

Pamundësia që të shfrytëzohet dhe gjendja në të cilën është, sipas drejtorisë së parqeve, është trashëguar nga qeverisja e kaluar e kësaj drejtorie, raporton KTV.