Metro

KRU “Prishtina” dënon ndërhyrjet ilegale në rrjetin e ujësjellësit në Lagjen e Spitalit

KRU “Prishtina” dënon ndërhyrjet ilegale në rrjetin e ujësjellësit në Lagjen e Spitalit

Banorët e lagjes së “Spitalit” në Prishtinë, përkatësisht rruga “Malush Kosova” dhe “Holger Petersen”, gjatë ditës kanë mbetur pa ujë.

Sipas KRU “Prishtina”, kjo ka ndodhur për shkak të ndërhyrjeve ilegale në rrjetin e ujësjellësit.