Metro

Funksionalizohet mamografi digjital në QKMF-në e Prishtinës

Funksionalizohet mamografi digjital në QKMF-në e Prishtinës

Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë, prej sot është funksionalizuar dhe lëshuar në shërbim mamografi digjital.

Komuna e Prishtinës, përmes një njoftimi për media shkruan se mamografia është një metodë e përshtatshme për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit.