Metro

Ahmeti thotë se është nënshkruar kontrata për projektin me parkingje në “Dardani”

Ahmeti thotë se është nënshkruar kontrata për projektin me parkingje në “Dardani”
Foto: Koha/Ilustrim

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar përmes facebookut se është nënshkruar kontrata për projektin: Rekonstruimi i rrugëve dhe parkingjeve në lagjen Dardania.

Parkingjet që do të ndërtohen përmes këtij projekti: