Metro

KRU “Prishtina” lëshon njoftim për konsumatorët që nuk janë pajisur me ujëmatës

KRU “Prishtina” lëshon njoftim për konsumatorët që nuk janë pajisur me ujëmatës
Foto: Koha
 

KRU “Prishtina” thotë se ka marrë vendim për ata që nuk janë pajisur me ujëmatës.

“Sipas njoftimit të datës 01 gusht 2019 të publikuar në web faqe dhe në media elektronike dhe të shkruara, i cili ishte njoftimi i fundit duke menduar qe t’u japim më tepër kohë që ju të pajiseni me ujëmatës, respektivisht t’i bleni ata (instaloni) apo të paktën që të na lajmëronit për ndonjë veprim konkret, në ketë drejtim ne ua kemi zgjatur kohën që ju të keni mundësinë e blerjes së ujëmatësit dhe t’i vendosni ata sipas standardeve të kërkuara”, thuhet në njoftim.