Metro

Parku i Gërmisë, destinacioni kryesor i pensionistëve në Prishtinë

Foto nga arkivi
 

Ende pa zbardhur dita, filluan aktivitetet e tyre. Në orën gjashtë të mëngjesit, ata takohen në stacionin ku e presin linjën e trafikut urban, për të vazhduar në një destinacion të përbashkët, në parkun e Gërmisë.

Përkundër temperaturave dhe moshës së shtyrë, një grup pensionistësh nuk e ndryshojnë rutinën e krijuar për shumë vjet me radhë, raporton KTV.