Inspeksioni në Prishtinë rrënon dy garazhe pa leje

Inspeksioni në Prishtinë rrënon dy garazhe pa leje

Fitim Majkovci 24 February 2020 10:29

Drejtoria e Inspeksionit e Komunës së Prishtinës ka filluar me zbatimin e dy vendimeve për rrënim.

Sipas Adonis Tahirit, drejtor i Inspeksionit, pronarët e këtyre dy objekteve kanë bërë ndërtimin e dy garazheve nëntokësore të cilat sipas tij, nuk kanë marrë leje paraprakisht dhe janë ndërtuar ilegalisht.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme