Metro

Parkingu prapa Pallatit të Rinisë nuk do të jetë i hapur më 14 e 15 mars

Parkingu prapa Pallatit të Rinisë nuk do të jetë i hapur më 14 e 15 mars
 

Komuna e Prishtinës përmes faqes në Facebook ka bërë të ditur se parkingu prapa Pallatit të Rinisë nuk do të jetë i hapur për shfrytëzim më 14 dhe 15 mars.

Gjithashtu bëhet e ditur se do të bëhet dezinfektimi i hapësirave si masë parandaluese ndaj koronavirusit, transmeton Koha.net.