Metro

​Katër fshatra të Prishtinës mbesin pa ujë

​Katër fshatra të Prishtinës mbesin pa ujë

KRU “Prishtina” ka njoftuar se do të intervenohet sërish në tubin e ujit me diametër fi 250 mm në fshatin Hajvali.

“Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit menjëherë janë mobilizuar dhe janë në vendin e ngjarjes për të bërë përpjekje të shpejtë për sanim ngase, kërkohet intervenimi i menjëhershëm në të njëjtin vend”, thuhet në njoftim.