Metro

Prishtinasit s’i ndalë as koronavirusi, vërshojnë parqet – Komuna kufizon qasjen në Gërmi

Parku i Qytetit në Prishtinë vazhdon të jetë i mbushur me qytetarë, edhe përkundër vendimeve që ka marrë Qeveria e Kosovës për mbrojtje nga koronavirusi dhe thirrjeve që të mos dilet jashtë pos për nevoja emergjente.

Qytetarët thonë se vetizolimi është kthyer në monotoni, ani se dalja rrezikon në përhapjen e shpejtë të këtij virusi, raporton KOHA.