Metro

KRU “Prishtina” kërkon nga operatorët ekonomikë të mos ndërhyjnë në rrjetin e ujësjellësit

KRU “Prishtina” kërkon nga operatorët ekonomikë të mos ndërhyjnë në rrjetin e ujësjellësit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” i ka quajtur të papranueshme ndërhyrjet në rrjetin e ujësjellësit nga personat e paautorizuar.

Ata përmes një komunikate për media thonë se ndërhyrjet e paautorizuara në rrjet, mund ta çrregullojnë sistemin dhe shpërndarjen e barabartë të ujit të pijshëm te konsumatorët.