Metro

KRU ”Prishtina” bën thirrje për pagesa të shërbimeve për ujë dhe kanalizim

KRU ”Prishtina” bën thirrje për pagesa të shërbimeve për ujë dhe kanalizim

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” iu ka bërë thirrje konsumatorëve që t’i paguajnë shërbimet për ujë dhe kanalizim.

Përmes një njoftimi për media, KRU “Prishtina” thotë se çdo pagesë në shërbim të ujësjellësit dhe kanalizimit, do të kthehet në investime afatgjate, duke përmirësuar shërbimet që lidhen me ujë dhe kanalizim.