Metro

Qytetarët nuk respektojnë masat, dalin pa maska e dorëza

Thirrjet e shpeshta nga ana e institucioneve shëndetësore, që të mos ketë lëvizje të shpeshta të njerëzve dhe të jenë të pajisur me masa mbrojtëse, siç duket qytetarëve nuk po u bëjnë përshtypje.

Këtë të shtunë, edhe njëherë ky institucion u ka bërë thirrje qytetarëve që t’u përmbahen rregullave dhe që të mos grumbullohen pa nevojë.