Metro

Prishtina rrezikon kthimin në karantinë nëse vazhdon mosrespektimi i masave

Parku i qytetit këtë të hënë ishte njëri prej vendeve, i cili u shfrytëzua për relaksim dhe rekreacion për disa prej qytetarëve të kryeqytetit.

Rrugët e mbushura me qytetarë, të cilët shëtisin pa maska dhe pa respektuar distancën fizike, u panë gjithandej Prishtinës, raporton KOHA.