Metro

KRU Prishtina anulon konkursin për pozita të larta, u bënë gabime teknike

KRU Prishtina anulon konkursin për pozita të larta, u bënë gabime teknike

Bordi i Drejtorëve u KRU Prishtina ka anuluar sot konkursin për kryeshef ekzekutiv dhe zyrtar kryesor financiar në këtë kompani rajonale me arsyetimin se kishte gabime teknike të cilat ngushtuan konkurrencën.

Lajmi është bërë i ditur nga zëdhënësja e kësaj kompanie, Arjeta Mjeku.