Metro

Tre të infektuarit sot me koronavirus në Prishtinë, familjarë të rastit të djeshëm

Tre të infektuarit sot me koronavirus në Prishtinë, familjarë të rastit të djeshëm

Tri raste janë konfirmuar sonte me koronavirus në Kosovë. Të tria janë në Komunën e Prishtinës. Sipas kryetarit Shpend Ahmeti, tre personat e infektuar sot janë familje e personit të infektuar dje.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se në këtë fazë të relaksimit, fokusi duhet të jetë në pajisjet si maskat dhe dorëzat.