Metro

KRUP: Matiqani, Kolovica e Taukbahçja nga sot i kthehen normalitetit me ujë

KRUP: Matiqani, Kolovica e Taukbahçja nga sot i kthehen normalitetit me ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se është riparuar defekti në njërën nga tre pompat e ujit në rezervuarin e Mirëditës.

Sot, sipas KRUP, furnizimi me ujë të pijshëm në pikat e larta të lagjeve, Matiqan, Kolovicë dhe Taukbahçe iu kthye normalitetit.