Metro

Gastronomët e Prishtinë akuzojnë qeveritarët: Masa të rrepta ka vetëm në kryeqytet

Gastronomët e Prishtinës akuzojnë qeveritarët se masa të rrepta po bëjnë vetëm në Prishtinë derisa sipas tyre në qytete të tjera shumë lokale i janë rikthyer punës normale.

Ata në emisionin e mëngjesit në KTV, kanë kërkuar që lokalet të hapen dhe të lejohen të punojnë rregullisht.