Metro

Banorët e lagjes “Shpëtim Robaj” prej mëngjesit janë pa ujë

Banorët e lagjes “Shpëtim Robaj” prej mëngjesit janë pa ujë
 

Banorë të lagjes “Shpëtim Robaj” në Prishtinë, që prej mëngjesit të së enjtes, thonë se janë pa ujë.

Sipas tyre, furnizimi me ujë është ndërprerë në mëngjes dhe ende nuk është kthyer.