Metro

Ahmeti iu bën thirrje prindërve të mos i dërgojnë fëmijët në çerdhe pa u sqaruar rregullat

Ahmeti iu bën thirrje prindërve të mos i dërgojnë fëmijët në çerdhe pa u sqaruar rregullat

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar nga Ministria e Arsimit të sqarojë situatën dhe rregullat për hapjen e çerdheve.

Ai përmes një postimi në Facebook ka thënë se në konferencën e kryeministrit në detyrë, Albin Kurti dhe ministrit në detyrë të Shëndetësisë, Arben Vitia, u përmenden dy data dhe rregullat strikte për hapjen e çerdheve, por se nuk ka informatë zyrtare mbi rregullat.