Metro

66 milionë euro për trajtimin e ujërave të zeza në Prishtinë deri më 2025

 

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti dhe ambasadorja e Francës në Kosovë, Marie-Christine Butel, kanë nënshkruar sot Marrëveshjen e Mirëkuptimit për projektin e trajtimit të ujërave të zeza në Prishtinë dhe në komunat fqinje, ka bërë të ditur Komuna përmes një njoftimi.

Projekti dhjetëra-milionësh do të implementohet deri në vitin 2025, në faza të ndryshme.