Metro

Banorët në “Shpëtim Robaj” tash e një muaj pa ujë

Banorët në “Shpëtim Robaj” tash e një muaj pa ujë

Banorë të shtëpive e banesave në rrugën “Shpëtim Robaj” në Prishtinë tash e një muaj po përballen me ndërprerje të furnizimit me ujë. Sipas tyre, vetëm gjatë 4-5 orëve në ditë, kryesisht në orët e vona, po kanë ujë dhe kjo me shtypje të dobët.

Sidomos, probleme po kanë banorët e ndërtesës e njohur si “banesat e Latës” përball fushave të tenisit në Tauk Bahçe. Disa prej tyre, në deklaratë për KOHËN, kanë thënë se çdo ditë po detyrohen të kryejnë të gjitha shërbimet përmes kovave.