Metro

Rruga të cilën Komuna e Prishtinës s’e përfundoi kurrë

Nëpër më shumë se 1200 metra rrugë të paasfaltuar u duhet të kalojnë banorëve të fshatit Busi të Prishtinës për të dalë në rrugën kryesore, që i lidh ata me pjesën tjetër të fshatit dhe fshatrat e tjera përreth.

Rruga që nuk plotëson as kushtet minimale për shfrytëzim, sipas banorit Afrim Gashit, ka mbetur e tillë prej kohës së luftës, ndërsa thotë se dikur ishte e vetmja rrugë që shfrytëzohej nga banorët e zonave.