Metro

Rikthehet tregu mobil në kryeqytet

Rikthehet tregu mobil në kryeqytet
Foto: Facebook / Shpend Ahmeti

Në Prishtinë është rihapur tregu mobil, pas lehtësimit të masave nga Qeveria e Kosovës. 

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar edhe për oraret e tyre dhe lokacionet.