Metro

13 mantelbardhë në kryeqytet të infektuar me COVID-19 për më pak se një javë

 

Për gati katër muaj, stafi shëndetësor i Komunës së Prishtinës i rezistoi virusit COVID-19. Por, për më pak se një javë, 13 mantelbardhë u infektuan me këtë virus.

Prej tyre nëntë janë infermierë, dy mjekë dhe një laborant.