Metro

Prishtina s’e sheh zgjidhje karantinimin, por testimin masiv

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Drejtori i shëndetësisë në Prishtinë, Bujar Gashi, në Interaktiv të KTV-së ka thënë se karantinimi nuk është zgjidhje, porse testimi masiv dhe masat të ndryshme.

1075 persona të prekur me COVID-19 në Prishtinë, deri më tani. Vetëm sot në kryeqytet rezultuan pozitivë 73 persona.