Metro

Prishtina, atraksion turistik edhe në kohë pandemie

 

Sikurse shumë sektorë të tjerë, pandemia ka prekur edhe sektorin e turizmit dhe të ardhurat që vijnë nga ky sektor gjatë sezonit të verës në Prishtinë.

Por megjithatë, Sahat Kulla, Teatri, sheshet me monumente e figura historike, ndërtesat e vjetra që pasqyrojnë kulturën e përzier të Prishtinës vazhdojnë të konsiderohen të përshtatshme për t’u vizituar edhe në kohë pandemie.