Metro

Tregu i së dielës plot me njerëz, s’respektohen masat

Pa maska e mjete të tjera mbrojtëse, një pjesë e madhe e qytetarëve e kanë kaluar ditën në tregun e së dielës në kryeqytet. Edhe përkundër thirrjeve dhe rekomandimeve nga institucionet shëndetësore, të paktë ishin ata që i kishin të vendosura maskat.

Por, qytetarët që vizituan treguan pranuan se bartja e maskës është e rëndësishme në këto ditë kur numrat e të infektuarve me koronavirus në vend po shtohen. Kjo vlen sidomos në hapësira si ajo e tregut, i cili vizitohet nga shumë njerëz.