Metro

Prishtina me 1090 të infektuar aktivë me koronavirus, Ahmeti bën thirrje të mos nënvlerësohet virusi

Prishtina me 1090 të infektuar aktivë me koronavirus, Ahmeti bën thirrje të mos nënvlerësohet virusi
Faik Hoti, zëdhënës i MSH-së
 

Rastet me COVID-19 sa vijnë e shtohen në tërë territorin e Republikës së Kosovës. Deri më tani janë infektuar gjithsej 4 mijë e 931 persona, prej të cilëve 2 mijë e 561 janë ende raste aktive.

Sipas të dhënave të publikuara nga Drejtori për informim në Ministrinë e Shëndetësisë, Faik Hoti, deri më tani komuna që ka më së shumti raste aktive është ajo e Prishtinës, me plot 1090 raste aktive me koronavirus, 393 të shëruar dhe 14 vdekje.