Metro

Nga ora 7-17 sot mbyllet për qarkullim rruga "Ilaz Kodra" në kryeqytet

 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot nga ora 07:00 deri në orën 17:00, do të mbyllet për qarkullim rruga “Ilaz Kodra” deri te kryqëzimi me rrugën “28 Nëntori” dhe “Isa Boletini”.

Kjo për shkak të asfaltimit të kësaj rruge.